МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Пристаниште на страдањето

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 048

Осло, Норвешка 1932. Еспен Арнаке е писател и човек кого го прогонува сопственото минато. Една понижувачка средба со Џон Хоег, литературен противник, му ја отвора старата рана. Еспен се ќе даде од себе да се обиде да се оправда себе си во очите на Џени, жена која ја сака и на која му ја раскажува својата приказна…Како млад писател, Еспен побегнал од малото данско градче Јанте. Се качил на брод кој оди спрема новопронајдената земја, но тешките услови кои владееле на бродот го натерале да го напушти и завршува во малото градче наречено “Пристаниште на страдањето”. Таму ја среќава девојката на своите соништа. Но неговата страст ќе помине во голема љубомора кога еден човек од бродот мистериозно се појавува во градот и решава потполно да му го разори животот...

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company