МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Снежниот еп

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 029

Доживувајќи авионска несреќа илјадници километри далеку од цивилизацијата, пилотот Чарли Лавери тргнува преку бескрајната тундра до најблиското место. Зад себе ја остава младата девојка ескимка, преубава и нежна. После големата борба за опстанок, Лавери на крај ја губи снагата на ивица на смрт. Мистериозно, млада девојка се појавува за да го спаси и тој полека почнува да ја препознава нејзината чудесна и тајна поврзаност со оваа земја. Тхе Сноњ Њалкер е филм врз основа на кратката приказна Фареѕ Моњат, која раскажува приказна за пилотот Чарли Халидеј кој доживува несреќа во зафрлената област на канадскиот Арктик. Неговата единствена шанса за опстанок е младата но болна патничка, преубавата жена Инуита Каналак. Со нејзина помош, Халидеј учи како да ја разбие предрасудата со цел за прилагодување во средината, животот на земјата и некако да ја помине непрегледната пуста тундра за да би се вратил во својот свет, жив.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company