МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Желката Франклин и островот на богатството

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 075

Франклин е на распуст и е одушевен со доаѓањето на тетка му Луси, чие доаѓање секогаш ветува возбудливи авантури. Семејното собирање ќе ја врати и Франклиновата баба во детинството, и приказната за многуте убави успомени но и тажни случки бидејќи нејзините родители настрадале во шумски пожар. Додека раскажувала за сеќавањата бабата ја спомнала и кутијата со богатство која ја закопала на тајно место. Франклиновата фантазија со денови е окупирана со тоа богатство, а кога баба му се разболува тој и тетка му Луси одат истиот момент во потрага. Во кутијата се наоѓа амајлија која може да ја излечи бабата, а во потрагата набрзо се приклучуваат и нивните пријатели Бивер и Бер, но и Саманта, Лусиното кумче. И после безбројните препреки на патот, Франклин е спремен на се, за да ја открие бабината тајна...но тој пат му донесува повеќе од какво било богатство, шанса да стекне нови пријатели

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company