МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Дедо Мраз и волшебното дрво

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 076

Божик е во малото градче на Пиринеите. Оленцеро е угледна личност кој представува дух и им носи поклони на децата. Тој веќе ги примил сите писма од децата од долината и ги чита нивните желби низ волшебното дрво кое гори во неговиот камин. Во тоа време едан злобен бизнисмен пристигнува во градот и сака да ја уништи шумата за да изгради ски центар. Тој ќе го украде Оленцеровото волшебно дрво и сите детски писма, доведувајќи до ризик никој од децата да не ги добие своите поклони. Ање, млад рудар ќе биде задолжен да ги врати работите на своето место. Со помош на децата од градот ќе помине низ невероватни авантури и опасности за да го врати мирот и духот на Божик во долината.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company