МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Лоте од Гадгетвил

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 077

Лоте е многу живо и весело куче кое живее во малото место покрај морето. Жителите на селото имаат едан необичен хоби; сите креираат едноставни машини и годишното натпреварување во изуми е најважниот ден во нивните календари. Оскар, таткото му на Лоте, работи на својот нов изум како и неговиот главен конкурент Адалберт. Еден ден пред такмичењето Лоте и нејзиниот најдобар другар Бруно одат на пливање. Пронаоѓаат една стара книга која плива на брановите. Од книгите се појавува Сумусу, јапонски џудо мајстор кој е фатен помеѓу страниците на книгите и патува по океанот. Оскар и Лоте прават план како да му помогнат на Сусуми да се врати дома. Тие слушнале за џудои натпреварувањето во Јапан и сите тргнуваат за Јапан да ги тестираат своите вештини. Дали Лоте ќе успее на патот да го смири својот жив карактер и дисциплина која е сега неопходна?

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company