МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Кога еднаш ќе се родиш

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 021

Тринаесетгодишниот Сандро потекнува од богато семејство од северна Италија. Од олујата и несреќата кој ја имал на бродот ќе го спаси стариот рибарски брод кој патува со голем број избеглици кои илегално се обидуваат да влезат во Италија. Тој влегува во потполно непознат свет, истовремено чудесен и застрашувачки. Овој филм е приказна за тешкото одрастување, несреќа, но и за големото пријателство, едноставноста и убавината на секој човек од каде и да доаѓа. Лекцијата која Сандро ја учи е да во секој човек и дете гледа, сака и ги бара правите вредности.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company