МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Еротски филмови

Немир

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 050

Ари работи како доктор во болница. Во слободно време има врски само за една ноќ. Тој има принцип да не се гледа со иста жена два пати, затоа што се плаши дека некоја ќе ја повреди, а Ари не сака никого да повредува. Се изгледа во ред, но ништо во неговиот живот нема смисла. Немир е филм кој на многу отворен начин раскажува за сексуалните проблеми на младите.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company