МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Слободна зона

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 024

Ребека, пола американка, пола израелка, неколку месеци живее во Ерусалим и само што ја прекинува својата веридба. Влегува во такси кој го вози израелката, Хана. Хана тргнува на пат за Јордан, во “Слободна Зона”, да собере голема сума на пари која им ја должи “Американецот”, партнер на нејзиниот маж. Ребека ја убедува Хана да је земе со себе. Кога стигнуваат во “Слободната Зона”, Палестинката со име Лајла, им објаснува дека “Американецот” не е тука и после многу убедување со Хана, ја наговараат да ги поведе во оазата каде се наоѓа “Американецот”.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company