МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Парови

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 016

Фил, Кларис, Аурелија, Тити, Мари, Жерар и Соланж се запознале во текот на студиите по книжевност на Лион Универзитетот. Бен бил водич во нивното друштво. Згоден и забавен, му се радувал на животот. Во текот на десет години, куќата на Аурелија, која гледа на езерото Монтрион, скриена во планините, била место на нејзините очекувања, среќа и тага. Тука ги славеле своите успеси и своите родендени и тука било местото на нивните караници и помирувања... Оваа вечер се собрале за последен пат: Аурелија ја продала куќата. Беновата смрт во многу го променила односот помеѓу нив. Во текот на ноќта, оваа група на пријатели ќе ги подели своите сеќавања и секој од нив ќе ги открие своите долго чувани тајни.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company