МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Сабота, филм во реално време

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 009

"Сабота, филм во реално време" е невероватен проект затоа што потполно отворено го користи стилскиот приод на домашното видео – моќ и слабост на овој формат – на еден потполно нов начин да ги истражува значајните социјални теми, како што е Латино - Американскиот мачоизам и односот на половите. Во јавното представување на својата работа, Бизе тврди дека целиот проект го чинел само 40 Евра. Оваа нискобуџетна продукција е исклучиво значајна во развојот на нацијата, посебно што трошоците за 35 мм продукција најчесто се превисоки. "Сабота, филм во реално време" докажува дека скромниот домашен видео формат може провокативно и на забавен начин да ги истражува најактуелните социјални теми.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company