МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Детски филмови

Наредникот Бибер

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 074

Феликс има 6 години и наместо да игра со другите деца, се сокрива во костимот на тигарот по цел ден, на роденден ги кани само желките, инсистира сите животни да разговараат со него, и нема ниедно човечко суштество за другар, ниту сака да го има! Но, се ќе се промени кога наредникот Бибер ќе влезе во Феликсовиот живот. Кога ќе открие нешто што би требало да биде слатко мало кученце во својот двор - сваќа дека е тоа само наизглед. Бибер успеал да побегне од својот стар сопственик и има посебна дарба: може да разговара со деца кои веруваат во чуда. Но на жалост наследниците на стариот сопственик би убиле да стават раце на Биберовата моќ и нему очајнички му треба човечка помош. Феликс ќе свати што значи да се има прав пријател и конечно е спремен да се соочи со вистинскиот свет. Храбро ќе се здружи со својата сестра во возбудливото патување да го спаси животот на својот нов другар.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company