МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Жената на императорот

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 036

Во земјата на 1001 ноќ, законот предвидува дека Царот мора да земе друга жена доколку сегашната Царица не му роди син во рок од 7 години од бракот. Во ноќта на нивната шестгодишнина од бракот, Царот го посетува Чембрлен, негов верен слуга и поверлив човек, и тие двајца започнуваат тајна операција за пронаоѓање и припремање на невина кандидатка која може да биде нова жена на Царот. Младата кандидатка, Сабах, тајно е префрлена во изолираното крило на царевета палата. Во овој затвор од бајките, собите се опремени со царски поклони, Сабах ја обучуваат царски учители, а Царот ја шпиунира во тајните ходници. Ако сегашната Царица затрудни во наредната година, сите во ова тајно крило на палатата мораат да бидат убиени.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company