МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Уметност на губењето

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 026

Едно утро полицијата открива стравичен злочин, тело набиено на шилест колец на обалата на преубавото езеро во близина на Богота. За да помогне во решавањето на случајот, новинарот Виктор Силампа и неговиот повремен соработник во редакцијата на Емир Еступиниан мораат да извршат истрага во позадина на приказната која е многу хумана и интересна. Со помош на Љуице, млада проститутка и после неколку услуги на полковникот кој е задолжен за случајот, нашите јунаци ги ризикуваат своите животи, но успеваат да дојдат до ивица на една мрежа на завери. Корумпираните политичари и бизнисмени, проститутките, ентузијастичните нудисти и новинари од сите профили ќе бидат вмешани во мозаикот од ликови на улиците во Богота.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company