МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Време за љубов

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 025

Три различни временски периоди 1966, 1911, 2005, три приказни и идентични глумци, Сху Љи (“Транспортер“) и Цханг Цхен (“Таинствениот тигар, сокриениот змај“) играат две главни улоги, раскажувајќи приказна за три реинкарнации на недовршена љубов... Збор е за три различни временски периоди на Тајван, а главните улоги ги играат истите глумци. Година 1966. "Девојката од билијард" и младиот војник се гледаат еднаш, а потоа се обидуваат повторно да се сретнат. Година 1911. Во тек на јапонската окупација на Тајван, едан фин човек здобива симпатии спрема една куртизана со неговата голема љубезност. Меѓутоа, неговите современи принципи не му дозволуваат да ја земе за своја конкубина. Година 2005. Под закана од војна со Кина, во Тајван владеат немири. Младата бисексуална жена е вмешана во љубовен триаголник.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company