МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Хорор филмови

Непознато

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 007

Петмина студенти по биологија патуваат во далечна област обрасната со шума која изгорела пред пет години. Нивната мисија е едноставна: да извршат истарага како е можен животот во уништената зона. После патувањето со воз, групата долаѓа во коштец со тешкотиите во соработката и Томас се прогласува себе си за водич. На локацијата каде го наместиле логорот и приколката, одредиле правила кои ќе ги пратат во неколкуте наредни недели. После првиот ден од истрагата, тие пронаоѓаат нешто недефинирано и нејасно. Малку по малку но околу нив се развива почеток на неделата на стравот и длабокиот непознат хорор, паранојата и мислите ги воведуваат во непрепознавањето на осеќаите. Повторно се преплашени и групата во непознатата област далеку од цивилизацијата е препуштена сама на себе.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company