МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Островот на Црниот гусар

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 002

1803. године некаде во пределот Корнвол, петнаесетгодишното момче со име Тхе Кид (момче), секоја вечер слуша приказни и бајки од книгите за Црниот Гусар. Негов сон е да постане пират кај Црниот Гусар, во потрага за поубав живот и авантура. Инспириран од херојството на познатиот гусар се одлучува на бекство од дома во кој живее, живот на роб. Кид не го знае своето право име и се што има е една карта од книга која му служи во потрага за изгубениот остров од Црниот Гусар. Момчето го краде бродот од морнарот и заедно со посадата поаѓа на прекуокенаска пловидба во потрага за изгубениот остров. Но не е ни свесено што го очекува во започнатата авантура и во потрага по исчезнатиот остров на Црниот Гусар, каде се крие најголемото богатсво на овој свет скриено далеку од луѓето.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company