МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Мистер Компани Продукција

Ти и јас заедно

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ЕСМА РЕЏЕПОВА
Код: CD 173

1. Tu me duj Džene
2. Durupe
3. Devel upral dikhela
4. Bistergan man
5. Dajakeri asvin
6. Te khelav but mangav
7. Javera cumingan
8. Tut ka phajrarav
9. Dželem, Dželem
10. Kale jakha

Bonus track:
11. Oroma ko sa o sumnal
12. Ma ker tu

Ensemble Teodosievski:
13. Kočanski čoček

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company