МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Мистер Компани Продукција

По трагите на песната - ДВД

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: СОНАТА
Код: MCDVD0227

1. Болен ми лежи Миле Поп Јорданов
2. Во влашкото маало
3. Ајде, ајде, моме Стојне
4. Се посврши сербез Донка
5. Сејмен да шетам низ Бузаана
6. Што ми е мило ем драго на Којник дуќан да имам
7. Ај што убаво одат велешките моми
8. Со маки сум се родила
9. Елено ќерко, Елено
10. Бело лице љубам јас
11. Старо велешко оро


To buy music directly from the artist, click 'Buy Here'  Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company