МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Плеер со тврд диск

Плеер со тврд диск IT-HDP252SA Снимај, паузирај и од ТВ, гледај кога сакаш, слушај музика, користи го како хард диск за податоци и многу друго.

Цена:
3250 ден. (за купување од Македонија)
59 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-HDP252SA

Technical Specifications


* Multi-language menu, remote control, supporting file sorted display function.
* Video player, support MPEG 1,2,4; VOB,MPG,AVI,DIVX,XVID
* Music player, support MP3,WMA,AAC,AC-3 files
* High speed USB2.0 support
* HOST function, being able to connect other USB storage devices
* Flash card slot, supporting SD or SD/MS/MMC card
* Software upgrade function, supporting the function of upgrading software automatically

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company