МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - ФМ Модулатор

FM Modulator IT-EU806

Цена:
490 ден. (за купување од Македонија)
12 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-EU806

Technical Specifications

Features

* Apply to Flash Drive and MP3 Player
* 206 Preset FM Channel
* Support SD/MMC Card/MP3/USB/Audio Devices
* Read/ Play Mp3 and WMA
* Audio input Status LED display
* Multi-functional ultra-thin remote control

Specifications

* 206 Preset FM Channel
* FM Transmitter broadcasting distance; 5Metre
* SD/MMC Slot for SD/MMC Memory Cards
* USB Connector for USB Flash Disk and MP4/MP3 Players
* Audio input jack for device with Audio out
* Read/Play Mp3 and WMA
* Status LED Display
* 12/24 Volt DC Volt DC Car 0.5A power consumption
* Audio extension cable for devices with Audio out
* Fuse protection

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company