МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - ФМ Модулатор

FM Modulator IT-EU802B

Цена:
590 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-EU802B

Technical Specifications


Audio Source USB Flash Disk or MP3 Player
Size 10.6 * 4.2 * 2.9cm N
et weight 45.5g
Voltage 12V DC Power
FM Playability 7 FM Channels
Transmitting Distance Up to 30 meters
Support SD/MMC card

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company