МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - МП3 & МП4 плеери

MP3 Player Bluetooth Aquos Intex IT-HB02MP 2GB

Цена:
3200 ден. (за купување од Македонија)
69 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-HB02MP

Technical Specifications

* Listen to music
*Take calls via Bluetooth
*Will not miss any phone call when listening to music
*Voice feedback on battery life end, other information with VF-Tech
*Will not draw out phone’s battery when listening to music
*8 hours music playback

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company