МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Звучници

Speaker 455W Intex IT-456SB

Цена:
360 ден. (за купување од Македонија)
8 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-456SB

Technical Specifications


* 2.0 channel amplifier
* Headphone Jack Output
* Magnetically-shielded
* Speaker:2.5” 4Ω 3W
* Separation L/R:≥45 dB
* S/N: ≥ 70 dB
* Frequency response: 60 HZ-20KHz
* THD:>0.3%

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company