МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Звучници

Speaker Passion USB Intex IT-NB20

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
17 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-NB20

Technical Specifications

2.0 Channel Amplifier

Total out Power : PMS 1 Watt
RMS 0.5 Watt Per Channel

2" Full Range Speaker Driver
Frequency Response: 150 HZ ~ 18HZ

Magnetically Shielded
Power Indicator

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company