МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Звучници

Speaker Storm USB Intex IT-NB30

Цена:
490 ден. (за купување од Македонија)
12 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-NB30

Technical Specifications


* 2.0 Channel Amplifier
* Output Power RMS 2Watt X2
* 2X2” Full Range Speaker Driver
* Frequency Response:80Hz~18KHz
* Magnetically Shielded
* Volume Control
* Headphone Jack & Mic jack
* Power Switch & Power Indicator

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company