МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Субвуфер звучници

Sub Woofer 3000W 2.2 Channel Intex IT-3000 Blaster

Цена:
3990 ден. (за купување од Македонија)
89 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-3000SUF

Technical Specifications


Output power: 30W + 10W *2 (RMS)
Speaker unit: Subwoofer 4” *2
Speaker 3”*2 + 1.5” *2
Frequency response unit: Woofer 20Hz- 200Hz
Speaker 40HZ- 20 KHz
S/N ratio: >=80db
Separation: >=45db
Bass Up/Down: +- 15db
Power supply: AC220V-240V/50Hz
Input port: RCK JACK

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company