МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Системи за домашно кино

Home Theatre 4000W SB 5.1 Channel Intex IT-4000SB

Цена:
3890 ден. (за купување од Македонија)
87 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT4000SB

Technical Specifications

Features Description
Key Feature 5.1 Channel Low Noise Speakers
Power Output RMS 30W + 10W x 5
Impedence 4 ohm
Frequency Response Speaker: 260Hz ~ 20KHz
Speaker Size Speakers: 5.25", Satellite: 3" x 5
Controls Provided Volume, Bass
Magnetically Shielded Yes
Input Jack RCA
Output Jack RCA
Power Supply 220 Volts AC mains In.
S/N Ratio Less than or equal to 80 dB
Sensitivity 350 mV
Certification CE
Available Color Silver Black

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company