МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Системи за домашно кино

Home Theatre 4000W 5.1 Channel Elegant Intex IT-4000 Elegant

Цена:
3990 ден. (за купување од Македонија)
89 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-4000ELG

Technical Specifications

Total R.M.S output 35W
Woofer output 20W
Satellite 3W*5
i/p sensitivity 500mV
s/n ratio 70 dB
Power supply 230V

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company