МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеМултимедија - Системи за домашно кино

Home Theatre 4000W Supreme 5.1 Channel Intex IT-4000 Supreme

Цена:
3990 ден. (за купување од Македонија)
89 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-4000SUP

Technical Specifications

Output power 30W=15 + 3*5
Speaker Type 5.25” woofer
Impendence 40ohm
Frequency 200Hz-18 KHz
Input sensitivity 500mv
S/N Ratio Woofer 75db

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company