МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ - Преносни компјутери и додатоци

Лаптоп ташна Conar 15.4"

Цена:
990 ден. (за купување од Македонија)
22 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: IT-LB1019

Техничка спецификација:

Големина: 15.4"
Материјал: PU

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company