8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

12/14/2006
Вчера беше промовиран новиот албум на Грации

 
Грации
 
По долго најавување, вчера конечно во јавноста беше промовиран првиот албум на групата „Грации“, што ја сочинуваат познатите пејачки Адријана Алачки, Бади Бекир и Росана Сариќ Тодоровска. На промоцијата, што се одржа во скопскиот хотел „Холидеј ин“, за грациите зборуваше Блага Петревска, која ги нарече вистински жени како на приватен така и на професионален план. „Грации“ ја најавија и турнејата низ Македонија, што ќе почне во март. Тие не ја исклучија можноста повторно во групата да се врати и Благица Павловска. На цедето има 15 песни и може да се купи за 400 денари, а го издаде „Мистер Компани“.

Дневник, 14.12.2006
(С.А.Н.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company