8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

12/23/2006
Во продажба новиот диск на Есма

 
Есма Реџепова
 
Во продажба новиот диск на Есма

Последното издание на Есма Реџепова-Теодосиевска, ‘‘Чекај животе“, од денеска е во официјална продажба низ земјава. Новото цеде, кое може да се купи за 750 денари, е во продукција на „Мистер компани“. На цедето има 10 нови композиции, од кои две се отпеани со Наум Петрески, а две се преработки на „Зошто си ме мајко родила“ и „Свадба македонска“.

На албумот доминираат текстописецот Борче Нечовски и композиторот Симеон Атанасовски. Како музички автори се јавуваат и другите синови на Есма.

Дневник, 23.12.2006
(М.Б.Т.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company