8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

1/17/2007
Елена со романтично цеде

 
Елена Георгиева
 
Фолк-пејачката Елена Георгиева пред новогодишните празници
го заврши нејзиното ново цеде, романтично насловено како „Срце на распродажба“.
На албумот има 10 песни, автор на сите текстови е Елена, композитор и аранжер е Тодор Завков, освен за „Пат за Македонија“, на која специјален гостин е Гоце Арнаудов, музиката е традиционална, а аранжманот е на Љупчо Соколовски - Бубе. Албумот е во издание на
„Мистер Компани“ и веќе може да се најде во продажба.

Вест, 17.01.2007
(В.М.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company