8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

1/26/2007
ВО ИЗДАНИЕ НА МИСТЕР КОМПАНИ

 
Најубави македонски народни песни бр.2
 
Второто од предвидените шест ЦД-еа со наслов "Најубави народни песни" во издание на Мистер компани, од пред два дена е пуштено во продажба. Материјалот содржи 14 песни отпеани од доајените на македонската народна песна: Александар Сариевски, Виданка Ѓорѓиевска, Васка Илиева, Селимова Желчевски..., а селектирани според белегот што го имаат оставено и одекот кај публиката.
"Параходот ми пристигна", "Учи ме мајко, карај ме", "Крушево абер пристигна", "Не си го продавај Кољо чифликот", "Благуњо дејче" се само дел од одбраните нумери што можат да се најдат на ова второ ЦД. Албумот, дел од предвидените шест, што ќе се издадат по повод 15-годишниот јубилеј на продукцијата, според нејзиниот директор Зоран Дамјановски, може да се набави на сите продажни места на Мистер компани и во првиот месец по промотивна цена од 150 денари. Потоа цената ќе биде поголема, односно ќе се продава за 450 денари.

Вечер, бр. 13408, 26.01.2007
(А.Т.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company