8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

2/27/2007
Нора со деби албум

 
Со маки сум се родила
 
Фолк пејачката Нора, која на јавноста и е позната по хитот "Отров и мед" деновиве го издаде првиот албум насловен како "Со маки сум се родила". На албумот се сместени 18 стари македонски песни преработени во етно стил. Може да се слушнат "Македонско девојче", "Сношти минав покрај вази" и други. За албумот беше задолжен Цане од "Биоритам", а излезе во издание на "Мистер компани". За една од песните Нора планира спот, кој ќе биде работен со "Би џи ел синема".

Вест, 27.02.2007, бр.2007

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company