8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

10/2/2006
Најубави макеоднски фолк песни на цеде и ди-ви-ди

 
Виртуозот ФЕРУС МУСТАФОВ
 
Продукциската куќа "Мистер компани" од Гостивар оваа година слави петнаесет години творење. На прес-конференцијата во хотелот "Холидеј ин", "Мистер компани" ги презентираше најновите цедиња и дивиди-изданија на македонските музичари и групи од народната музика, меѓу кои и на инструменталистот Ферус Мустафов, дуетот Селимова-Желчевски , Анета Наковска и многу други.
Најново од "Мистер компани" се и проектите "Најубави македонски фолк- песни", колекција од шест цедеа, со песни од доајените на македонскиот фолклор, "100 Македонски фолк-песни" снимени на мп3 и дивиди-изданието "Македонска етномузика" .

Вест, 02.10.2006, бр.1884
(З.В.)


 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company