8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

11/24/2005
Нов албум на Анета Евтимова...

 
Анета Ефтимова
 
Професорката по музика и пејачка, Анета Ефтимова во издание на "Мистер компани" го издаде албумот "Со песна да ти кажам" во кој се содржани 10 стари македонски фолк песни. На овој албум Анета уште еднаш ќе ги потсети љубителите на старата и убава македонска песна на "Не си го продавај Кољо чифлигот", "Што да правам, што да чинам", "Елено ќерко", "Дали думаш либе", "Македонско девојче", "Кажи, кажи либе Стано", која е во дует со Сефедин Бајрамов, победникот на фестивалот "Серенада на широк сокак", "Сношти поминав заминав", "Судбо моја", "Никнало цвеќе шарено" и "Зајди, зајди".

Вест, 24.11.2005, бр. 1625
(В.М.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company