8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

5/7/2007
„Мистер компани“ ќе продава дискови на „Амазон“

 
Најубави македонски народни песни бр.3
 
Продуцентската куќа „Мистер компани“ објави дека нејзините изданија наскоро ќе може да се купат и преку најголемата веб-страница за малопродажба во светот „Амазон“. Истите изданија, во дигитална форма, ќе ги има и на големиот интернет-портал за легално симнување музика
„i Tunes“, сопственост на светскиот компјутерски гигант „Aple“.
-------------------------------------------------
„Мистер компани“ најави и дека ќе продолжи да го издава антологиското издание „Најубави македонски народни песни“, кое содржи 84 песни на шест диска. Новите албуми на продукцијата се од изведувачи припадници на малцинските заедници во Македонија. Ќе бидат издадени два диска од ромски пејачи и еден од српски хармоникаш.

Дневник, 07.05.2007
(С.А.Н.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company