8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

9/8/2007
Нови изданија од „Мистер компани“

 
Прво издание во Македонија -3ЦД - Дигипак
 
Издавачката куќа „Мистер компани“ објави ексклузивно колекционерско издание со првите три диска од збирката „Најубави македонски народни песни“. Изданието е во зголемен формат, а пакувањето е комплетно произведено во Македонија. Другите две специјални колекции содржат по шест цедеа и се однесуваат на серијата изданија „Фолк-хитови“, што компанијата посебно ги издаваше во изминатиот период.

На 2.500 продажни места низ Македонија, „Мистер компани“ во продажба ги пушти изданијата „Фолк хитови - Лето 2007“, „Се' е најдобро“, цеде со 18 евергрин-хитови на Владо Јаневски и албумот „Да се живее“ од Бранко Ѓорѓиевски. Новото издание на оваа продуцентска куќа се вика „Хармоникаши“ и содржи цеде со ора во изведба на младите ученици на професорот Бобан Спасеновски. По распродажбата на првото издание на албумот „Чекај животе“ од Есма Реџепова, „Мистер компани“ вториот тираж ќе го издаде во дигипак-формат.

Дневник, 08.09.2007 година, бр. 3462
(С.А.Н.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company