8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

10/12/2007
Поп ѕвездата Јован Јованов потпиша договор со најголемата македонска дискографска куќа МИСТЕР КОМАНИ.

Поп ѕвездата Јован Јованов потпиша договор со
најголемата македонска дискографска куќа МИСТЕР КОМАНИ.
ЦД-то кое содржи 14 песни, наскоро ќе биде дистрибуирано низ Македонија.Цената ќе биде 300 денари, а веќе може да се најде во продавницата на Мистер компани во ГТЦ прв кат, Скопје. Како автор на песните е самиот изведувач, додека на повеќето песни како тектописец се јавува Елвир Мекиќ.
Како гости на албумот се појавуваат А.дуб, Врчак, Иван Јованов,
Маја Саздановска, Адриан Гаџа и Фани.


Мистер компани, новости 12.10.2007

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company