8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

11/6/2007
Промоција на новиот албум на Елвир Мекиќ

 
Новиот албум на Елвир Мекиќ - Опасно
 
Утре, во хотелот "Холидеј ин", Елвир Мекиќ ќе го промовира новиот албум "Опасно". Наедно ќе биде промовиран и спотот
за песната "Некаде после два", за која ја освои третата награда на "Макфест". Албумот содржи десет песни, од кои неколку се веќе слушнати: "Нека те заборави", "Опасно" и "Некаде после два", а останатите се сосема нови и се дело на проверениот авторски тандем Јован Јованов - Елвир Мекиќ. Покрај нив, во улога на гости на цедето се јавуваат и Маја Саздановска, Иван Јованов, Адријан Гаџа, Раде Врчаковски - Врчак...
Издавач и дистрибутер на албумот е дискографската куќа "Мистер компани". Организатор на промоцијата е "Премиер продукција".


(В.М.)
Вест, 06.11.2007, бр 2214 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company