8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

4/9/2008
Есма за Ромите со песна и албум „Јас и ти заедно“

 
Есма и Борис Трајанов на промоцијта
 
Есма за Ромите со песна и албум „Јас и ти заедно“Провокацијата во вид на „Ту ме дуј џене“ или „Јас и ти заедно“, како што е насловен најновиот албум на Есма Реџепова-Теодосиевска, беше повод вчера напладне да се наполни Кристалната сала во хотелот „Континентал“ во Скопје. Со дванаесетте нови песни на ромски јазик и еден кочански чочек, како и спотот за насловната песна, Есма на начин својствен на себе, со песна и љубов спрема својот народ и спрема целиот свет, даде прилог во одбележувањето на Светскиот ден на Ромите. Пред бројните гости - дипломати, колеги-музичари, новинари, пријатели, кралицата на ромската песна ги подари своите нови песни да си создадат свој живот меѓу публиката. Композициите се создадени од Симеон Атанасов, а на две песни автор е Есма. Албумот е во издание на „Мистер компани“, а е печатен во Австрија.

Утрински весник, 09.04.2008
(Ј.П.)


 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company