8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

4/9/2008
„Ти и јас заедно“ - подарок на Есма Реџепова за сите Роми

 
Есма со Џелем, Џелем
 
Кралицата на ромската песна Есма Реџепова-Теодосиевска вчера го промовираше својот најнов музички проект, албумот со песни на ромски јазик Tu me duj d`ene (Ти и јас заедно). Во рамките на промоцијата премиерно беше прикажан и видеоспотот за насловната композиција на албумот на кој има 12 композиции и еден чочек. На две композиции автор е Реџепова-Теодосиевска, а останатите се на Симеон Атанасов, во издание на „Мистер компани“. Како дел од промотивната кампања на новиот албум, Есма Реџепова в сабота од 13 до 14 часот ќе потпишува цедиња во музичката продавница на „Мистер компани“ во скопскиот Градски трговски центар“. За време на овој промотивен настан цедето ќе може да се купи, наместо за 750 денари, за 500 денари.

Дневник, 09.04.2008
фото: Бисера Станковска

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company