8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

2/25/2009
АКУД "Мирче Ацев" со ДВД го слави 60. роденден

Академското културно уметничко друштво "Мирче Ацев" сними ексклузивно издание на дивиди "Песни и игри", со кое ќе го прослави 60. роденден. Покрај ова, по повод јубилејот продукциската куќа "Мистер компани" ќе издаде и двојно цеде и дивиди, со истиот наслов како најновото, а ќе направи и реиздание на цедето "Ора и песни". Промоцијата е денес напладне во салата при Ректоратот на универзитетот "Св. Кирил и Методи" во Скопје.
На промоцијата ќе бидат дел од членовите на АКУД "Мирче Ацев", но и неговиот оркестар со кој ќе изведат дел од ората на албумот.

(В.М.)

Вест, 25.02.2009

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company