8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

4/23/2009
Верче со дивиди со сите досегашни спотови

Поп - пејачката Верча Пандиловска во соработка со "Мистер компани" подготвува нов тираж на нејзиниот последен албум "Бело знаме", но и ново дивиди издание со сите нејзини досегашни спотови, 14 на број.

- Бидејки моите спотови се високобуџетни, заслужуваат да бидат издадени посебно и тоа во луксузно пакување. Друго што подготвувам е аудио албумот "Бело знаме" кој ќе се продава во пакет со спотовите на дивиди. И тоа ќе биде во луксузно пакување и не е наменето само за македонскиот пазар туку и надвор од државата, како што се Австралија и Америка и во западните земји каде живеат нашинци, вели Верче.

(В.М.)

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company