8/12/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

5/28/2009
Машки издржавме!

Во весела атмосфера, и преполн ресторан со пријатели и соработници, Игор Шарески го промовираше првиот албум со наслов "Нема утро без тебе", вчера во ресторанот "Дивино".
Младиот гостиварчанец, кој е познат по добрите журки по ноќните клубови, десетте нови песни ги создавал во последниве три години, а ги снимал последниве десет месеци. Дарко Тасев, Кристијан Габровски и Влатко Плевнеш како дел од соработниците кои работеа на материјалот беа присутни на промоцијата. Дел од авторите и музичарите се и Весна Малинова, Зоран Крагуесвки, Давор Јордановски и Андријана Јаневска.
- Игор го знам од 2003 година, кога дојде да се пријави за учество меѓи дебитантите за "Макфест". Го вратив и му реков да се подобри, и да дојде за еден месец пак. Бев изненаден колку за кусо време напреднал во интерпретацијата. Му честитам што опстана на домашната поп сцена и што целиот овој проект го изработи сам, без подршка од спонзори", рече Кристијан Габровски.
Видно возбуден и среќен, Шарески им заблагодари на соработниците што заедно со него машки издржале. Албумот го издава "Мистер компани".

(М.Џ.)

Вест, 28.05.2009

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company