8/20/2022  
 посетител бр.:
 
МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 
2/14/2011  
Татјана Лазаревска нај пејачка во Битола
11/3/2009  
ОДБЕЛЕЖАН 25-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ - Валандовски мераци
11/3/2009  
Фолк фест Валандово го прослави сребрениот јубилеј


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеВЕСТИ
 

5/29/2009
"Нема утро без тебе" на Игор Шарески

"Се ме потсеќа на тебе", "Моја најмила", "Врати ми се"... се дел од десетте композиции кои се најдоа на дебиалбумот "Нема утро без тебе" на гостиварецот Игор Шарески. Материјалот работен во изминативе три години излегува под капата на Мистер компани, а неговата официјална промоција се случи во средата. Шарески, инаку познат по одличните клупски свирки, се јавува како доминантен автор, а дел од проектот уште се и Дарко Тасев, Давор Јордановски, Весна Малинова, Кристијан Габровски. На албумот доминираат баладите по кои Шарески и е препознатлив и заради кои има добиено низа награди, но има и теми во побрз ритам. Наесен тој планира поинтимна концертна средба, а веќе по вториот албум, за кој вети нема да се чека нови три години, размислува за поголем концерт.

Албумот во моментов го има во продажба само во луксузното издние кое чини 300 денари, а наскоро од Мистер компани најавуваат и поскромно пакување кое ќе биде со подостапна цена. Дотогаш фановите на Игор можат сите новини да ги дознаваат преку неговата интернет страница која веќе е активна www.igorshareski.com.

(А.Т.)

Вечер, 29,05,2009

 

 

 
     
 
        Copyright © 2006 Mister Company